csomag névár
Emelt szintű kémia felkészítő komplex csomag (Előadások I-II. félév + Példamegoldások I-II. félév)100.000,-
Emelt szintű kémia felkészítő – Előadások I.+II. félév42.000,-
Emelt szintű kémia felkészítő – Példamegoldás I.+II. félév69.000,-
Emelt szintű kémia felkészítő – Előadások I. félév20.000,-
Emelt szintű kémia felkészítő – Előadások II. félév22.000,-
Emelt szintű kémia felkészítő – Példamegoldás I. félév35.000,-
Emelt szintű kémia felkészítő – Példamegoldás II. félév38.000,-

Hogyan fizethetek?

Fizetés PayPal-lal

Amennyiben PayPal számlával rendelkezik, azzal fizetve azonnal hozzáférést szerezhet a tanfolyamokhoz. A sikeres vásárlást követően automatikusan aktiválódik az anyag.

Fizetés bankkártyával

A bankkártyás fizetés is a PayPal rendszerén keresztül történik. Az alapbeállításunk, hogy ehhez ne legyen kötelező fiókot regisztrálnia a PayPal-nál (ennek egyébként nincs semmilyen költsége).
Ha a fizetési űrlap mégis kéri a PayPal fiók létrehozását, azt számos tényező okozhatja. Számít például a tartózkodási helyünk, a böngészőnk típusa, az eszköz, amin vásárolunk (mobil/PC), a tranzakció összege, sütik, napszak, és egyéb tényezők. 
Ha nem szeretne PayPal számlát létrehozni, de a bankkártyás fizetésnél ez kötelezően megjelenik, akkor érdemes megpróbálni máskor, máshol, más gépről.
Továbbá vegye figyelembe:
– Ha a használni kívánt kártya létező PayPal fiókhoz van kötve, be kell jelentkeznie a PayPal-hoz a vásárláshoz, és a PayPal rendszerén keresztül kell fizetnie.
– Ha az adott kártyát már több alkalommal (ez általában 10) használta a PayPal rendszerén keresztül, akkor rendszerint a PayPal kéri a saját PayPal fiók nyitását.

Fizetés átutalással

Amennyiben átutalással kíván fizetni, töltse ki a megrendelőlapot és elküldjük Önnek a fizetési részleteket. Az utalása beérkezését követően aktiváljuk Ön számára az anyagot.